18 d’abr. 2013

El otro mundo

Los niños del otro lado és una sèrie de còmics de dos volums (acaba de sortir el segon!) que narra les aventures de tres amics (en Teo, en Noe i el Máximo) que coneixen la Rebeca, la neta d'un senyor del poble, el vell Gab, que era molt misteriós en vida. El vell Gab ha mort, i junts entraran a casa seva, on descobriran entre les seves coses, una màquina sorprenent capaç d'obrir una porta a un altre món.
En aquest primer volum, els 4 amics viuran un munt d'aventures, descobriran un món molt diferent del seu, i entendran una mica perquè el vell Gab era tan extrany.
La primera part del primer volum, 'El pasaje' (Le passage), va rebre el premi el 2007 el Premi Joventut al Festival de Còmic de Lyon.
Podeu veure il·lustracions del procès al bloc de Les enfants d'ailleurs.



Què us ha semblat el còmic? La història? Les il·lustracions? El color? Els personatges?

Bannister, és el dibuixant. Nascut el 1973 a França, va publicar el seu primer àlbum el 2004, amb guió de Nykko, el primer volum de Félicité Bonaventure, que no va continuar publicant-se. Paral·lelament, va participar en l'antologia Flight, als EEUU, a més d'altres projectes. Finalment, el 2007 va sortir a la llum el primer volum de la sèrie Les enfants d'aillleurs, en col·laboració amb Nykko, que va ser un gran èxit. Podeu veure el còmic per a infants més petits de 3 anys (Titoss & Ilda) que han publicat aquí.



Nykko, és el guionista. Va nèixer a França el 1968. Ha publicat Félicité Bonaventure, el 2004 (actualment estan fent-ne una segona edició), Les enfants d'ailleurs, Titoss & Ilda, amb Bannister i Lily, amb il·lustracions d'Elsa Brants.

Podeu veure un vídeo amb l'entrevista que van fer als dos autors al festival d'Angoulème el 2009 aquí.

El color és de Jaffré, artista gràfic i dissenyador de videojocs. Podeu veure algunes de les coses que ha fet al seu web.

Ja veieu quantes persones treballen en la creació i elaboració d'un còmic, oi? Si en voleu fer, proveu de fer-ho en col·laboració, només necessiteu un guionista, un il·lustrador i un colorista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada