10 de gen. 2013

El Menjamots invisible 3!


Tot a punt per Nadal
Aquí teniu els llibres triats pels membres del Menjamots3!

La Noche estrellada / Jimmy Liao
El Llibre del cementiri / Neil Gaiman ; il·lustracions de Chris Riddell
El Príncipe de la niebla / Carlos Ruiz Zafón
100 puertas / N. D. Wilson
El Camino invisible / Rafael Ábalos
Ales / Aprilynne Pike

Quan hagueu llegit el que us ha tocat, feu un comentari per saber què us ha semblat i així tindrem idees per quan no sabem quin llibre triar!

Recordeu que ens tornarem a trobar el 25 de gener a les 16h, com sempre!

3 comentaris:

  1. A mi el llibre de Ales que em va recomanar la Paula em va encantar moltissim!!!:)Es una pena que el segon, el tercer i el quart no estiguin a la biblioteca...:(

    Juliana
    P.D:Ja le recomanat a menjamots!;)

    Paula moltes gracies per recomanar'el, m'ha encantat!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. A mi m'han recomanat el "Joc de Ender" m'ha la recomenat en Jan Ot el llibre tracte de El joc d'Ender d'Orson Scott Card:
    La Terra es veu amenaçada per una espècie extraterrestre d'insectors, éssers que es comunican telepàticament i que es consideren totalment diferents dels humans, als que volen destruir. Per vèncer, la humanitat necessita un geni militar, i per això es permet el naixement d'Ender, que és el tercer fill d'una parella en un món que ha limitat estrictament a dos el nombre de descendents.

    Ender neix per ser entrenat en una estació espacial després que la seva germana gran i el seu sàdic germà Peter hagin estat declarats no aptes. Els joves es distribueixen en grups que competeixen entre si, en gravetat zero, amb armes que paralitzen les seves armadures. Ender ascendeix ràpidament en la jerarquia de l'estació i es converteix en un líder nat, en la persona capaç de dirigir les flotes terrestres contra els insectors d'altres mons.
    Joan Cantet

    ResponElimina